Suport a les víctimes de violència policial. 1 d´Octubre i més.

Imagen de cabecera
Ver video
Financiado el 21 / 12 / 2019
Cofinanciado!
Obtenido
€ 57.020
Mínimo
€ 30.000
Óptimo
€ 65.000
1223 Cofinanciadores

Aportando € 15

Aportació

Es realitzarà una publicació a la web d'Irídia agraint a totes les persones que hagin participat en el Crowdfunding.

> 181 Cofinanciadores

Aportando € 25

Soci/a semestral

Aquesta quota et dóna dret a ser soci/a d'Irídia durant 6 mesos. Podràs ser ates/a davant situacions de violència institucional i garantiràs l'atenció d'altres persones.

> 233 Cofinanciadores

Aportando € 40

Aportació solidària

Es realitzarà una publicació a la web d'Irídia agraint a totes les persones que hagin participat en el Crowdfunding i podràs participar en el taller eines col·lectives per a defensar els drets humans.

> 77 Cofinanciadores

Aportando € 50

Soci/a anual

Aquesta quota et dóna dret a ser soci/a d'Irídia durant 1 any. Podràs ser ates/a davant situacions de violència institucional i garantiràs l'atenció d'altres persones.

> 370 Cofinanciadores

Aportando € 80

Soci/a solidari/a semestral

Aquesta quota et dóna dret a ser soci/a d'Irídia durant 6 mesos. Podràs ser ates/a davant situacions de violència institucional i garantiràs l'atenció d'altres persones. A més a més, tindràs dret a participar en el taller: Eines d'enfrontament col·lectiu davant la repressió.

> 41 Cofinanciadores

Aportando € 150

Soci col·lectiu

Si ets una organització, entitat o col·lectiu també pots ser soci d'Irídia. Aquesta quota et dóna dret a ser soci/a d'Irídia durant 1 any. Les persones del teu col·lectiu podran ser ateses davant situacions de violència institucional i garantiràs l'atenció d'altres persones

> 11 Cofinanciadores

Aportando € 160

Soci solidari/a anual

Aquesta quota et dóna dret a ser soci/a d'Irídia durant 1 any. Podràs ser ates/a davant situacions de violència institucional i garantiràs l'atenció d'altres persones. A més a més, tindràs dret a participar en el taller: Eines d'enfrontament col·lectiu davant la repressió.

> 19 Cofinanciadores

Aportando € 250

Soci col·lectiu solidari

Si ets una organització, entitat o col·lectiu també pots ser soci d'Irídia. Aquesta quota et dóna dret a ser soci/a d'Irídia durant 1 any. Les persones del teu col·lectiu podran ser ateses davant situacions de violència institucional i garantiràs l'atenció d'altres persones. A més a més, tindreu dret a un assessorament en matèria d'Incidència Política per a la vostra organització.

> 05 Cofinanciadores

Aportando € 500

Donant

A Irídia necessitem persones implicades amb la tasca de l'entitat que es comprometin a realitzar donacions anuals que ens ajudin a realitzar la nostra feina. Si ets donant, a més de tenir els mateixos drets que els socis/es, passaràs a formar part del cercle de donants d'Irídia que tindrà reunions periòdiques i treballarà per a aportar idees i sostenibilitat a l'entitat.

> 02 Cofinanciadores

Aportando € 1.000

Donant solidari/a

A Irídia necessitem persones implicades amb la tasca de l'entitat que es comprometin a realitzar donacions solidàries anuals que ens ajudin a realitzar la nostra feina. Si ets donant solidari/a, a més de tenir els mateixos drets que els socis/es, passaràs a formar part del cercle de donants d'Irídia que tindrà reunions periòdiques i treballarà per a aportar idees i sostenibilitat a l'entitat.

> 01 Cofinanciadores

1223 Cofinanciadores

0 colaboradores

Mostrar cofinanciadores

Anónimo

Anónimo

Aportación
€ 10
Aportación
€ 50
Anónimo

Anónimo

Fan
Aportación
€ 50
Aportación
€ 25
Anónimo

Anónimo

Fan
Aportación
€ 50

Pablo Castellano

Patrocinador/a
Aportación
€ 50
Aportación
€ 15
Aportación
€ 25
Aportación
€ 50
Anónimo

Anónimo

Patrocinador/a
Aportación
€ 25

Yas

Patrocinador/a
Aportación
€ 50
Aportación
€ 15

Pepe Castelltort

Patrocinador/a
Aportación
€ 15
Anónimo

Anónimo

Aportación
€ 10

Jordi Zamora Enciso

Patrocinador/a
Aportación
€ 20