'City for sale'

Barcelona, España
Ronda única Quedan 10 días
En marcha!
Obtenido
€ 7.999
Mínimo
€ 4.782
Óptimo
€ 7.871
142 Cofinanciadores
Aportando € 10
Agraïment
El teu nom apareixerà als crèdits del documental.
> 31 Cofinanciadores
Aportando € 18
Visionament en lína
1 codi VOD per veure 'City for sale' en línia en exclusiva + nom als crèdits del documental.
> 31 Cofinanciadores
Aportando € 35
Lot marxandatge
1 adhesiu 'Tourism Kills de City' + 1 xapa amb el títol del documental + 1 bossa de roba negra, edició limitada, amb el títol del documental + 1 codi VOD per veure 'City for sale' en línia en exclusiva + nom als crèdits del documental.
> 18 Cofinanciadores
Aportando € 50
DVD
DVD del documental + 1 adhesiu 'Tourism Kills de City' + 1 xapa amb el títol del documental + 1 bossa de roba negra, edició limitada, amb el títol del documental + nom als crèdits del documental.
> 20 Cofinanciadores
Aportando € 80
Invitació a la preestrena
Dos seients reservats per assistir a la preestrena que es farà al juliol en una sala de cinema a Barcelona + DVD + 1 adhesiu 'Tourism Kills de City' + 1 xapa amb el títol del documental + 1 bossa de roba negra, edició limitada, amb el títol del documental + nom als crèdits del documental.
> 07 Cofinanciadores
Aportando € 100
Invitació amb llibre
Obsequi del llibre 'Exceso de equipaje', del periodista i escriptor Pedro Bravo, editat per Debate + dos seients reservats per assistir a la preestrena que es farà al juliol en una sala de cinema a Barcelona + DVD + 1 adhesiu 'Tourism Kills de City' + 1 xapa amb el títol del documental + 1 bossa de roba negra, edició limitada, amb el títol del documental + nom als crèdits del documental.
> 14 Cofinanciadores
Aportando € 250
Llibre 'Destinació BCN. Història del turisme a la ciutat de Barcelona'
Regal d'aquest llibre de tapa dura i 280 pàgines, coordinat per l'antropòloga Saida Palou i editat per Efadós i l'Ajuntament de Barcelona + obsequi del llibre 'Exceso de equipaje', de Pedro Bravo + dos seients reservats per assistir a la preestrena que es farà al juliol en una sala de cinema a Barcelona + DVD + 1 adhesiu 'Tourism Kills de City' + 1 xapa amb el títol del documental + 1 bossa de roba negra, edició limitada, amb el títol del documental + nom als crèdits del documental.
> 03 Cofinanciadores
Aportando € 600
Productor/a associat/da
Fent aquesta aportació constaràs com a productor/a associat/da als títols de crèdit, un reconeixement simbòlic molt especial + llibre 'Destinació BCN', de Saida Palou + llibre 'Exceso de equipaje', de Pedro Bravo + dos seients reservats per assistir a la preestrena que es farà al juliol en una sala de cinema a Barcelona + DVD + 1 adhesiu 'Tourism Kills de City' + 1 xapa amb el títol del documental + 1 bossa de roba negra, edició limitada, amb el títol del documental + nom als crèdits del documental.
> 03 Cofinanciadores
Junio
21

Hem arribat a l'òptim!

Moltes, moltíssimes gràcies a totes les persones que heu fet possible que 'City for sale' hagi arribat a l'objectiu òptim. Hem de reconèixer que quan vam engegar la campanya ens sentíem insegures. Teníem clar que necessitàvem participació... [Leer más]
Junio
17
Tras 20 días de campaña, es momento de recordar qué más buscamos, aparte de dinero.
Junio
07

Hem aconseguit el mínim!

Moltes, moltíssimes gràcies per haver fet donacions i suport a xarxes de la campanya! Gràcies a vosaltres hem arribat a l'objectiu mínim! Estem molt il·lusionades i contentes de veure l'energia i les ganes amb què la gent s'està implicant... [Leer más]
¡Olé, objetivo de financiación logrado!
Junio
06
Casi somos 100, ¿te animas a llegar a esa cifra?
Junio
05
Esto ya está casi, es a todo o nada pero ¡se puede lograr!
Junio
04
¡Una semana ya en Goteo! Mira qué nos motiva y a quién nos dirigimos.
Junio
02
Necesitamos apoyos en Goteo para estos objetivos (haz clic)
Mayo
31
¿Conoces nuestro proyecto? Aquí + info de quiénes somos.
Mayo
30
Más de la mitad del camino recorrido, ¡ya está más cerca el objetivo de recaudación!
Mayo
29
Hemos recibido una donación de 500€ a la campaña, ¡muchísimas gracias!
Mayo
28
Comienza a moverse la campaña, ¡pero aún falta y es a todo o nada!
Primer par de donaciones, ¡gracias! :)