Nibiru, Mostra d'Art Avançada

Olot, España
Financiado el 01 / 11 / 2018
Cofinanciado!
Obtenido
€ 1.826
Mínimo
€ 1.400
Óptimo
€ 2.050
52 Cofinanciadores
Aportando € 10
Qualsevol ajuda és benvinguda!

Et convidem a un coktail el dia de la Mostra!

> 08 Cofinanciadores
Aportando € 20
Tot Suma!

Et convidem a un coktail el dia de la Mostra + 1 pòster del cartell firmat pels artistes

> 13 Cofinanciadores
Aportando € 30
Ja pots brindar!

Et convidem a dos coktails el dia de la Mostra + 1 pòster del cartell firmat pels artistes

> 06 Cofinanciadores
Aportando € 40
Et convidem al Nibiru, Mostra d'Art Avançada!

Et convidem a l’entrada de la Mostra + 1 pòster del cartell firmat pels artistes + un coktail

> 03 Cofinanciadores
Aportando € 50
T'emportes una samarreta!

Et convidem a la Mostra + 1 pòster del cartell firmat pels artistes + un coktail + una samarreta

> 11 Cofinanciadores
Aportando € 70
Entrada a la Mostra, samarreta i dos coktels per brindar!

Et convidem a la Mostra + 1 pòster del cartell firmat pels artistes + 2 coktails + samarreta

> 02 Cofinanciadores
Aportando € 90
Et vestim de Nibiru!

Et convidem a la Mostra + dos pòsters del cartell firmat pels artistes + dos coktails + dos samarretes

> 00 Cofinanciadores
Aportando € 100
T'invitem a sopar!

Et convidem a la Mostra + 1 pòster del cartell firmat pels artistes + un coktail + una samarreta + sopar amb l’equip de la mostra!

> 02 Cofinanciadores
Aportando € 200
Duo Pack

Dues entrades a la Mostra + dos pòsters del cartell firmat pels artistes + dos coktails + dues samarretes + Sopar amb l’equip de la mostra + Divulgació a les xarxes socials (Facebook, Instagram ) + Difusió a la web oficial del Nibiru + Espai publicitari al cartell + Menció a la nota de premsa + Aparició al spot oficial i als vídeos promocionals de la Mostra

> 00 Cofinanciadores
Aportando € 300
Ménage à trois

Tres entrades a la Mostra + tres pòsters del cartell firmat pels artistes + tres coktails + tres samarretes + Sopar amb l’equip de la mostra per tres persones + Divulgació a les xarxes socials (Facebook, Instagram) + Difusió a la web oficial del Nibiru + Espai publicitari al cartell + Menció a la nota de premsa + Aparició al spot oficial i als vídeos promocionals de la Mostra + Referència del patrocinador dins el recorregut i en tots els espectacles i funcions que es realitzin durant el festival.

> 00 Cofinanciadores
Aportando € 400
Mecenes d'Or!!!

Quatre entrades a la Mostra + Quatre pòsters del cartell firmat pels artistes + Quatre coktails + quatre samarretes + Sopar per quatre persones amb l’equip de la mostra + Divulgació a les xarxes socials (Facebook, Instagram i Twitter) + Difusió a la web oficial del Nibiru + Espai publicitari al cartell + Menció a la nota de premsa + Aparició al spot oficial i als vídeos promocionals de la Mostra + Referència del patrocinador dins el recorregut i en tots els espectacles i funcions que es realitzin durant el festival.

> 00 Cofinanciadores

Sobre este proyecto

Fés realitat la 1a edició del Nibiru, Mostra d'Art Avançada, el primer festival d'arts visuals i música electrònica d'Olot, La Garrotxa!
Tarea Mínimo Óptimo
Contractació d'artistes
Pressupost destinat a pagar els honoraris dels artistes participants a la Mostra
€ 800
Fotografia i video
Amb aquests diners pagarem un fotograf i realitzador professional per confeccionar un video i reportatge resum de la Mostra, i que aquest material gràfic ens serveixi per la nostra comunicació
€ 200
Despeses de comisions Bancaries
Despeses de comisions Bancaries
€ 150
Infraestructura Mínimo Óptimo
Lloguer equip, material tecnic i sonorització espai
Pressupost destinat al lloguer d'equip de so i de llum, tals com monitors, projectors i altres necessaris per la realització de les performances que tindràn lloc a la Plaça Puig del Roser.
€ 400
Material Mínimo Óptimo
Estampació de samarretes
Volem produir samarretes per oferir-les com a recompenses, així com per treure un rendiment economic amb la seva venda.
€ 300
Impressió Cartelleria
Per altra banda, necessitem invertir en cartelleria per fer difusió del festival
€ 200
Total € 1.400 € 2.050
Imprescindible
Adicional

Información general

Sobre el projecte

Nibiru, Mostra d'Art Avançada Art Avançada, és una associació sense ànim de lucre que pretén unir la innovació musical i la creativitat visual i actuar com a aparador de nous talents emergents que aposten per la fusió i l'experimentació, i promoure-ho endins la zona de la Garrotxa.

Un conjunt de peces, des de la música avançada a la performace corporal, la instal·lació digital de llum, so , el mapping, la dansa, el bodypaint i la festa contemplativa o participativa que es realitzaran en diferents espais, dinamitzaran la ciutat d'Olot durant el dissabte 01 de desembre del 2018.

Nibiru neix de la inquietud d'un col·lectiu de persones atretes per la cultura contemporània i de voler mostrar aquestes habilitats i coneixements a la població olotina, com a forma d'experimentació en directe.

Pretenem unir la innovació musical i la creativitat visual i actuar com a aparador de nous talents emergents que aposten per la fusió i l'experimentació.

Nibiru és el nom d'un planeta emmascarat per moltes llegendes i mites: es diu que està dins del nostre Sistema Solar però que té una òrbita molt més ampla, el·líptica i contra direcció. Les llegendes expliquen que cada “X” anys passa de nou prop del nostre Sistema Solar causant estralls i tapant el Sol durant uns dies, provocant el caos terrenal.

Una història curiosa i interessant, perfecta per relacionar-la amb el cosmos i l'entropia (l'ordre en el caos). Fil conductor de moltes de les perfomance i audiovisuals que es duran a terme i inspiració per a la creació del nostre logo.

Consulta més info a http://www.nibiru.cat

Objectius de Nibiru, Mostra d'Art Avançada

 • Promoure la cultura i l’art contemporani a través de diferents disciplines artístiques.
 • Divulgar la música electrònica avançada (entre d’altres), promoure la creació de les arts visuals i artístiques, i difondre la cultura contemporània mitjançant esdeveniments musicals i artístics, potenciant així els nous talents a nivell local.
 • Fer del Nibiru una Mostra integrada en el teixit social del poble, aconseguint que les persones que hi viuen se’l facin seu i arribin a tenir-hi un paper proactiu.
 • Convertir el Nibiru en un espai permeable a les corrents més actuals d’hibridació entre tecnologia i creació artística.
 • Incentivar la creació dels artistes tant locals com forans en els àmbits de les arts musicals, audiovisuals i arts plàstiques, posant especialment en valor les propostes sorgides del territori.
 • Establir lligams de col·laboració entre el teixit associatiu afins a la temàtica del festival.
 • Reformular l’ús d’espais locals tant públics com privats a nivell lúdic i cultural.
 • Dotar d’espais i mitjans adequats als artistes per a la creació i experimentació.
 • Generar oportunitats per a l’exposició i divulgació de les seves obres.
 • Apropar les obres a la ciutadania, fomentant la participació de la població local a través d’accions que cridin a la implicació per tal de transformar els hàbits culturals.

Descripción del proyecto. Características, fortalezas y diferenciales.

La 1a Mostra del Nibiru tindrà una duració de 15 hores i estarà distribuïda en tres blocs: Vermut Electrònic al Liquid Club , Tarda Performàtica a la Plaça del Puig del Roser i la Nit Avançada a la Sala El Torín

Dins de l’escena electrònica experimental, alternativa i avantguardista trobem alguns generes musicals com l’IDM (Inteligence Dance Music), el Deep House, el Cosmic, el Minimal, l’Electro experimental contemplatiu, el Chill Wave, el Garage, el Techno o el Future Beats, entre d’altres.

A nivell visual i en la performance, l’art avançat es tradueix en videoprojeccions, videomaping, estructures mutables geodèsiques, làsers i geometria sagrada, combinant l’ús del llenguatge de la llum, el color i la foscor o la llum negre i els fluorescents per introduir-nos en un món oníric i còsmic.

Aquest és el llistat del Line-Up de les artistes participants son les següents:

**

Objectius de la campanya

L’objectiu principal d’aquesta campanya de crowdfunding es el d'aconseguir el finançament necessari per tirar endavant la Mostra amb les condicions optimes perquè tothom en pugui gaudir amb tota la seva esplendor.

Volem donar a conèixer la celebració d’un esdeveniment de música avançada a la població d’Olot i posicionar la localitat com a referent comarcal en les disciplines d’arts musicals, escèniques, audiovisuals i de carrer.

Pretenem posicionar-nos amb els valors diferencials: creació contemporània, programació en espais no habituals, espectacles multidisciplinaris.

És summament important la participació de les persones que estimen la cultura i aquest tipus d’esdeveniments com a arma emancipadora del desenvolupament de la societat.

Per això necessitem de la col·laboració de tots els col·lectius. A més de l'ajuda econòmica o material, tenim molt clar que els col·laboradors han de ser nostra plataforma de projecció del festival.

Aquesta campanya pretén ser una alternativa als models tradicionals de finançament capitalista per a la realització d’un festival de música electrònica, arts visuals i performances. . Un model basat en la complicitat amb el públic, una nova experiència de pràctica cultural.

Motivación y a quién va dirigido el proyecto

La Mostra vol dirigir-se principalment a la població d’Olot i comarca, encara que serà oberta a gent que vingui d’altres comarques i d’arreu del territori.

Tothom hi té cabuda, però sobretot persones amb inquietuds artístiques i que valorin l’art, la música i l’experimentació. Tot plegat, encarat a una visió contemporània, moderna i evolucionada d’entendre l’art, a través d’una mirada allunyada dels circuits convencionals i comercials.

La percepció de l’art del nostre públic és oberta, aquell públic que en anglès se’n diu ”open minded people”.
Volem potenciar una actitud positiva, inclusiva i respectuosa, deixant de banda les idees arcaiques i preestablertes.

La mostra i l’associació Nibiru estan destinades a un ampli ventall de públic. Ens dirigim a un públic intergeneracional: per a infants, joves, adults i gent gran.

Un públic que sovint s’acaba convertint en un agent actiu dins el festival, essent partícip de manera directa en la creació de molts dels espectacles.

A continuació, exposem el públic objectiu del festival:

 • Infants i famílies: tallers dirigits als infants i als seus acompanyants.
 • Joves: Àmbit lúdic, musical.
 • Adults: Experimentació, noves mirades.
 • Gent gran: Crear un llenguatge entre adolescents i gent de la tercera edat. Entendre el passat i el futur.

De la mateixa manera busquem la col·laboració de les entitats i col·lectius ja arrelades en el territori, per poder treballar conjuntament amb ells per a nous projectes .

Per altra banda, Nibiru no només vol ser una mostra puntual en el calendari festiu, sinó que és una associació sense ànim de lucre que funciona tot l’any, i que vol atraure gent amb curiositats i motivació en el mon de l’art i la cultura avançada.

NIBIRU OUT és un subjecte que realitza durant l’any petits esdeveniments i actes que tinguin cabuda en la filosofia del projecte.
En un futur, quan la mostra estigui més consolidada, volem atraure sector professional, programadors d’altres festivals i crear com un “caldo” de cultiu d’artistes avançats.

Experiencia previa y equipo

Som un grup de 4 persones que venim de mons ben diferents. El nostre denominador comú es la passió per la musica i la cultura com a motor pel desenvolupament de la societat.

Lili Guerrero
Nascuda a Sant Feliu de Buixalleu el 17-7-1991, però resident a la Garrotxa des de els 3 anys, la Lili és tècnic de laboratori, apassionada per la química, la biologia i les noves tecnologies sostenibles. Atreta per la música avançada, des de ben jove sempre ha tingut curiositat per les coses estranyes, és admiradora de l’art contemporani i sempre ha somiat en organitzar un projecte com aquest. Col·laboradora de Ràdio 90 des del 2012, fa un magazine musical alternatiu anomenat Patxoka Sound, on l’utilitza de finestra per mostrar la música i l’art avantguardista a la comarca.

Mar Estartús
Nascuda a Tiana (El Maresme) el 1-7-1987 i resident a Montgat des del 2015, va estudiar un Grau Superior en Gestió Comercial i Màrqueting que li va permetre accedir a la diplomatura de Ciències Empresarials a la Pompeu Fabra de Barcelona. Després va realitzar un màster de Direcció d’Empreses. Actualment acaba de finalitzar un curs de Gestió Cultural, on s’ha especialitzat en la producció de festivals. Atreta per la música electrònica i la cultura underground, la Mar està entusiasmada en difondre i recolzar aquesta proposta i portar-la a Olot.

Albert Tresserras
Nascut a Olot el 24-3-1978, i resident a la ciutat, va estudiar electricitat i quiromassatge, però la seva passió sempre ha estat la musica electrònica. Fa 20 anys va ser pioner en la difusió d’aquesta cultura a través del Capità Spock, un programa de Radio 90 on presentava diferents estils de música i l’agenda cultural d’Olot.
Actualment treballa de cuiner i també de Dj. Va viure a Escòcia durant 5 anys, on va poder tastar l’escena underground escocesa i allà es va poder empapar d’aquesta.

Aleix Cortés
Nascut a Barcelona el 10-6-1986, resideix a Batet de la Serra des del 2010. Va estudiar el primer any de Belles Arts, i després va fer un curs d’Art Gràfic i Còmic a l’Escola Joso de Barcelona. En acabat va venir a Olot a fer el Grau Superior d’Il·lustració. Col·laborador de Radio 90 amb la Lili, al Patxoka Sound, es amant de la música avançada i de la cultura alternativa i underground. Actualment treballa de tatuador i esta molt interessat per la il·lustració, el disseny gràfic i les arts plàstiques.

Compromiso social