Volem que el Bruc neixi a casa

  • Ubicación Colonia Güell, España
Financiado el 29 / 05 / 2018
Cofinanciado!
Obtenido
€ 2.890
Mínimo
€ 2.420
Óptimo
€ 3.000
70 Cofinanciadores

Aportando € 5

Una xapa de l'EntreMares i el nostre etern agraïment

Per tu segurament 5€ no són gran cosa, per nosaltres és un granet d'arena que ens permetrà complir el nostre somni, és per això que mereix un agraïment especial i una petita recompensa.

> 03 Cofinanciadores

Aportando € 10

Tote Bag i xapa de l'EntreMares

Per tu segurament 10€ no són gran cosa, per nosaltres és un granet d'arena que ens permetrà complir el nostre somni, és per això que mereix un agraïment especial i una petita recompensa.

> 04 Cofinanciadores

Aportando € 15

Pack de 10 tovalloletes de bambú

La meravellosa Gemma Guillamón, de Porteo Natural, ens dóna un pack de tovalloletes orgàniques de bambú, per a tot tipus d'usos.. No les trobareu a un preu inferior! Aprofiteu aquesta ocasió i així ens ajudeu!

www.porteonatural.com

> 01 Cofinanciadores

Aportando € 15

Collaret de lactància de Miss Trocitos i Tote Bag de l'EntreMares

L'Esther, de MIss Trocitos ( la podeu seguir a fb i instagram) fa unes coses precioses, entre elles aquests collarets de lactància, fets amb silicona alimentària lliure de tòxics, cotó 100% i fusta sense tractar. A més, et regalo una tote bag amb el logo de l'EntreMares. I tindràs també el nostre infinit agraïment.

fb: @misstrocitos
instagram: @miss_trocitos

> 06 Cofinanciadores

Aportando € 20

Tira de xumet i bossa multiusos de Siu- Siu Handmade

La Clara, de Siu-Siu, fa unes coses a mà preciosíssimes, i ens cedeix per la campanya les tires de xumet i bosses per a portar el que vulgueu, roba de recanvi, tovalloetes, joguines, etc... Teles precioses i cosit tot a mà i amb molt d'amor.

> 05 Cofinanciadores

Aportando € 20

Plaça a qualsevol taller que s'imparteixi a l'EntreMares ( menys els tallers de Matriusques)

A l'EntreMares, regularment impartim tallers de temàtiques relacionades amb la maternitat i la criança. Si agafes aquesta recompensa, tindràs una plaça al taller que escullis, per a dues persones adultes i un bebè. Aquest val no caduca.

> 05 Cofinanciadores

Aportando € 25

Collaret de Lactància+ Mossegador de Miss Trocitos i Tote Bag de l'EntreMares

L'Esther, de Miss Trocitos ( la podeu seguir a fb i instagram) fa unes coses precioses, entre elles aquests collarets de lactància i els mossegadors, fets amb silicona alimentària lliure de tòxics, cotó 100% i fusta sense tractar. A més, et regalo una tote bag amb el logo de l'EntreMares. I tindràs també el nostre infinit agraïment.
fb: @misstrocitos
instagram: @miss_trocitos

> 01 Cofinanciadores

Aportando € 30

Visita d'una hora amb l'Alba Núñez, la fisioterapeuta de l'EntreMares.

L' Alba és la fisioterapeuta del centre i ens cedeix també algunes sessions de fisioteràpia i/o una consulta de sòl pèlvic ( 1/2h) a qui agafi aquesta opció de recompensa.

> 04 Cofinanciadores

Aportando € 30

Taller " Les veus que hi ha dins una mare", impartit per Matriusques, dones, mares i famílies.

Una plaça en aquest taller de 3 hores apoximadament on es tracten emocions com la ràbia, la por, la pena, etc... a través de tècniques de mindfulness. Taller impartit per Matriusques, dones, mares i famílies. Terapeutes especialitzades en maternitat.
https://matriusques.com/

> 01 Cofinanciadores

Aportando € 32

Un mes de ioga per a embarassades, ioga amb mares i nadons o abdominals hipopressius, amb i sense nadons.

Vols provar durant un mes sense compromís alguna d'aquestes classes? A l'EntreMares en fem, en diferents horaris. Per tu o per algú que coneguis que hi pugui estar interessat/da.

> 10 Cofinanciadores

Aportando € 35

Fular elàstic Boba Wrap

La meravellosa Gemma Guillamón, de Porteo Natural, ens dóna un fular elàstic per a portejar els vostres nadons. No el trobareu a un preu inferior si no és de segona mà! Aprofiteu aquesta ocasió i així ens ajudeu!

www.porteonatural.com

> 01 Cofinanciadores

Aportando € 35

Curs de "Maternitat plena. Mindfundless per a mares i pares". Impartit per Matriusques, dones, mares i famílies. ( 3 hores)

Un curs de 3 hores per a pares i mares, impartit per Matriusques, dones, mares i famílies. Terapeutes especialitzades en maternitat.
https://matriusques.com/

> 00 Cofinanciadores

Aportando € 40

Dues sessions d'acupuntura a càrrec de La Flor dela Vida Matronas

Les meravelloses Chiara i Gaia Capece, a part de ser les llevadores que ens acompanyaran al naixement del Bruc, són acupuntores i ens han ofert dues sessions d'acupuntura per afegir a les recompenses :)

> 02 Cofinanciadores

Aportando € 50

Sessió de Belly painting ( pinta panxes) per a embarassades. Per Belén Doula Barcelona

La meva amiga i gran doula, pinta panxes, entre moltes altres coses, i ens dóna una sessió per a una embarassada que vulgui pintar-se la panxona. Jo m'encarrego de fer-vos les fotos, donar-vos-les en format digital i imprimir-ne una en paper fotogràfic de qualitat, la que més us agradi.

> 00 Cofinanciadores

Aportando € 50

Torre d'aprenentatge DIY

Vols una torre d'aprenentatge per a què el teu fill o filla puguin enfiar-se i ajudar-te, per exemple, a cuinar? Has vist que són caríssimes però que hi ha maneres de fer-les tu mateix/a? No tens temps? No tens gràcia? No tens ganes de fer-la? Si agafes aquesta recompensa nosaltres te la fem. Per a nens i nenes dels 18 mesos aprox. fins que ja no hi càpiguen!

> 05 Cofinanciadores

Aportando € 50

Nova donació! Un calendari Waldorf de part de La Llar dels Encants- pare de dia

El Xavi i la Sam de la LLar dels Encants- pare de dia s'han posat en contacte amb nosaltres per col.laborar a la campanya i oferir-nos un calendari Waldorf al natural. Així que ja ho sabeu... és preciós i una gran eina lúdico-pedagògica per a infants.

Fb @lallardelsencantsmareparededia
web lallardelsencants.blogspot.com.es

> 01 Cofinanciadores

Aportando € 55

Val per a una sessió al Room Escape " El secret de Sant Jordi" per a un grup de 2 a 4 persones.

El Room escape "El Secret de Sant Jordi" està situat a la ciutat de Vic, en el bell mig del barri medieval, al costat de la Plaça Major. Una experiència que els i les amants d'aquesta activitat no oblidareu segur.

http://www.fluwimoci.cat/ca/el-secret-de-st-jordi

> 00 Cofinanciadores

Aportando € 60

Val per una sessió al Room Escape "El Pou" per a un grup de 2 a 4 persones

El Room escape El Pou està situat a la ciutat de Vic, al bell mig del barri medieval, al costat de la Plaça Major. Una experiència que els i les amants d'aquesta activitat no oblidareu segur.

http://www.fluwimoci.cat/ca/el-pou

> 00 Cofinanciadores

Aportando € 100

Quadre de Buda

És una obra única i original, feta per un fotògraf i artista que es vol mantenir en l'anonimat, que me la dóna per poder contribuir a la causa. Segur que queda molt bé al teu menjador o al teu local. Mides: 49x69.

> 01 Cofinanciadores

Aportando € 100

Taller sobre "Embaràs conscient" impartit per Matriusques, dones, mares i famílies. (7.5 hores)

Un taller de 7.5 hores per a parelles embarassades, impartit per Matriusques, dones, mares i famílies. Terapeutes especialitzades en maternitat. Més info a : https://matriusques.com/embaras-conscient/

> 00 Cofinanciadores

Aportando € 120

Un programa de dues sessions individualitzades per aprendre a gestionar les pors. Impartit per Matriusques, dones, mares i famílies. (2 hores)

Un programa de 2 sessions individualitzades per a aprendre a gestionar les pors (o altres emocions) de la maternitat a través del sistema de "Les veus que hi ha dins d'una mare". (2h.) Impartit per Matriusques, dones, mares i famílies. Terapeutes especialitzades en maternitat.
https://matriusques.com/

> 00 Cofinanciadores

Aportando € 150

Una sessió de fotografia durant l'embaràs, realitzada per les noies de XS- Arte visual

Amb aquesta recompensa tindràs una sessió de fotografies de l'embaràs amb la teva parella ( si així ho desitges). Es lliuren totes les fotografies on n' hi ha incloses 15 de retocades amb photoshop + la que tu escullis impresa en paper fotogràfic.

> 00 Cofinanciadores

Aportando € 160

Una sessió de fotografia NewBorn, realitzada per les noies de XS- Arte Visual

Amb aquesta recompensa tindràs una sessió de fotografies amb el teu nadó i la teva parella ( si així ho desitges). Es lliuren totes les fotografies on n' hi ha incloses 15 de retocades amb photoshop + la que tu escullis impresa en paper fotogràfic.

> 00 Cofinanciadores
Mayo
29
El retorno colectivo tras la campaña con Goteo ya es accesible desde la página del proyecto.
Mayo
28
¡Lo hemos logrado! Campaña cofinanciada en Goteo gracias a mucha gente ;)
Mayo
25
Casi, casi, casi estamos… ¿Cómo acabará este Goteo? Haz clic para saber quién nos ha apoyado ya.
Mayo
24
¡Genial! Objetivo mínimo logrado, muchas gracias a quienes habéis apoyado y difundido la campaña de Goteo
Mayo
22

6 dies!!!

Vinga que ja arribem!! Els últims dies són claus i estem a poc més de 100 euros del final! Arribarem? Nosaltrs estem segurs que sí... així que ara el pròxim repte que ens queda, tot i que faltin només 6 dies per acabar, és superar la xifra...

[Leer más]
Mayo
21
A una semana del todo o nada, no tienes nada que perder porque junt@s lo podemos todo. ¿Te sumas?
Mayo
20
¡Qué nervios, ya casi lo tenemos!
Mayo
18

Estem a puntet d'arribar al mínim!

Gràcies a les vostres aportacions ( algunes de molt generoses) estem a puntet d'arribar als 2420€ que necessitem per arribar al mínim i aconseguir l'objectiu. Queden 9 dies, això ja s'acaba, però encara necessitem els últims " coletassos"...

[Leer más]
Mayo
14

La recta final

Dues setmanetes justes! s'està fent curt i llarg a la vegada.... Ara entrem a la recta final, el moment més important! Tenim ja el 61% de la recaptació mínima... Queden exactament 933€ per arribar al mínim i 1513€ per l'òptim. Comencem...

[Leer más]
Mayo
09
Más de la mitad del camino recorrido, ¡ya está más cerca el objetivo de recaudación!
Mayo
08

ESTEM JUST A L'EQUADOR DE LA CAMPANYA: QUEDEN 20 DIES!!!

Gent!!! Estem just a la meitat de la campanya i casi casi casi amb el 50% recaptat... Que no pariii!! Tots i totes els que teniu decidit ja que voleu col.laborar, encara teniu temps, però recordeu que com més aviat pugi el tant per cent, més...

[Leer más]
20 días de campaña en Goteo, y aún un mundo por delante. ¿Quién nos puede ayudar también con esto? (haz clic)
Mayo
04

37% finançat!

Gràcies a tothom qui heu ja fet una aportació, als qui heu agafat alguna recompensa, i als qui desinteressadament col·laboreu en el projecte.... Estan essent dies de pujades i baixades, de nervis.... cada gota compta, cada dia passa, i no anem...

[Leer más]
Abril
25
Hace una semana que empezamos nuestra campaña, aquí nuestros motivos (clic).
Abril
24
Superado el 20% del objetivo de recaudación en Goteo, ¡bien!
Abril
23
Haz clic para ver lo que vamos a hacer si logramos este crowdfunding.
Abril
21
Aquí estamos, el equipo tras esta campaña y proyecto.
Abril
19

Contents!!!

Contents! Només en un dia de campanya tenim el 8% de la recaptació! el nostre objectiu és que en una setmana o 10 dies poguem tenir el 20%. Segons els experts/es, si s'assoleix aquest xifra en aquest temps, hi ha més possibilitats d'èxit...

[Leer más]
Abril
18
Primer par de donaciones, ¡gracias! :)

Ja tenim la primera cofinançadora!!!

Mil gràcies Mireille!! Tal i com ens has demanat, tot i que no l'has reservat, el quadre de Buda és per tu!!!! Te l'enviarem quan s'acabi la campanya. Aquest Buda se'n va cap a París!!!!

[Leer más]
¡Arranca esta campaña!