Puja al cotxe elèctric compartit!

Financiado el 21 / 02 / 2017
Cofinanciado!
Obtenido
€ 14.200
Mínimo
€ 10.500
Óptimo
€ 21.000
137 Cofinanciadores
Aportando € 10
Reconeixement públic
Menció especial d'agraïment pel teu suport que apareixerà a la nostra pàgina web.
> 15 Cofinanciadores
Aportando € 25
Targeta de 10 viatges de bus EMT de Palma
Targeta de 10 viatges de bus EMT de Palma perquè et puguis moure més fàcilment i sense necessitat de cotxe ;-) i menció especial d'agraïment pel teu suport que apareixerà a la nostra pàgina web.
> 12 Cofinanciadores
Aportando € 30
Targeta de BiciPalma
Targeta de 5 dies d'ús de BiciPalma i menció especial d'agraïment pel teu suport que apareixerà a la nostra pàgina web.
> 00 Cofinanciadores
Aportando € 40
Camiseta d'Ecotxe
Una camiseta d'Ecotxe fabricada amb cotó de comerç just i ecològic de la cooperativa Promoètic i menció especial d'agraïment pel teu suport que apareixerà a la nostra pàgina web.
> 21 Cofinanciadores
Aportando € 60
Camiseta d'Ecotxe i targeta de viatges de bus
Una camiseta d'Ecotxe fabricada amb cotó de comerç just i ecològic de la cooperativa Promoètic, una targeta de 10 viatges de bus EMT de Palma perquè et puguis moure més fàcilment i sense necessitat de cotxe ;-) i farem una menció especial d'agraïment pel teu suport que apareixerà a la nostra pàgina web.
> 12 Cofinanciadores
Aportando € 65
Camiseta i targeta de Bicipalma
Una camiseta d'Ecotxe fabricada amb cotó de comerç just i ecològic de la cooperativa Promoètic, una targeta de 5 dies d'ús de BiciPalma i farem una menció especial d'agraïment pel teu suport que apareixerà a la nostra pàgina web.
> 00 Cofinanciadores
Aportando € 85
Camiseta, targeta de BiciPalma i targeta de viatges de bus
Una camiseta d'Ecotxe fabricada amb cotó de comerç just i ecològic de la cooperativa Promoètic, una targeta de 5 dies d'ús de BiciPalma, una targeta de 10 viatges de bus EMT de Palma i farem una menció especial d'agraïment pel teu suport que apareixerà a la nostra pàgina web.
> 00 Cofinanciadores
Aportando € 100
1 dia de cotxe elèctric
Podràs utilitzar el cotxe per un dia i farem una menció especial d'agraïment pel teu suport que apareixerà a la nostra pàgina web.
> 35 Cofinanciadores
Aportando € 150
2 dies de cotxe elèctric
Podràs utilitzar el cotxe elèctric fins un màxim de 2 dies (seguits o alterns) que podràs reservar online i farem una menció especial d'agraïment pel teu suport que apareixerà a la nostra pàgina web.
> 12 Cofinanciadores
Aportando € 300
5 dies de cotxe elèctric
Podràs utilitzar el cotxe elèctric fins un màxim de 5 dies (seguits o alterns) que podràs reservar online i farem una menció especial d'agraïment pel teu suport que apareixerà a la nostra pàgina web.
> 09 Cofinanciadores
Aportando € 500
9 dies de cotxe elèctric
Podràs utilitzar el cotxe elèctric fins a 9 dies (seguits o alterns) que podràs reservar online i una menció especial d'agraïment pel teu suport que apareixerà a la nostra pàgina web.
> 02 Cofinanciadores
Aportando € 1.000
18 dies de cotxe elèctric
Podràs utilitzar el cotxe elèctric fins a 18 dies (seguits o alterns) que podràs reservar online i farem una menció especial d'agraïment pel teu suport que apareixerà a la nostra pàgina web.
> 01 Cofinanciadores

Vídeo-resum del cotxe elèctric i compartit a Palma Activa

16 | 02 | 2017
Vídeo-resum del cotxe elèctric i compartit a Palma Activa

El passat 25 de novembre a Palma Activa vàrem participar a una interessantíssima taula rodona sobre el cotxe elèctric compartit amb representants d'altres cooperatives amb experiència en l'ús de vehicles elèctrics: Mobility (Suïssa), Caruso (Àustria) i LetsGo (Dinamarca).

Ara, Palma Activa ha publicat un vídeo de resum de la jornada on s'extreuen algunes línies principals d'allò que volem tenir també a Mallorca. El pots veure aquí baix. Agraïm a Palma Activa la seva iniciativa i confiam que en el futur hi hagi noves oportunitats per avançar en el coneixement i difusió de les experiències en mobilitat compartida que hi ha arreu d'Europa.

Falten pocs dies per acabar la campanya per contribuir al primer cotxe elèctric compartit de la cooperativa. Anima els teus a que hi participin. Només tenen fins diumenge!

 

Vídeo-resumen del coche eléctrico y compartido en Palma Activa

El pasado 25 de noviembre en Palma Activa participamos en una interesantísima mesa redonda sobre el coche eléctrico compartido con representantes de otras cooperativas con experiencia en el uso de vehículos eléctricos: Mobility (Suiza), Caruso (Austria) i LetsGo (Dinamarca).

Ahora, Palma Activa ha publicado un vídeo de resumen de la jornada donde se extraen algunas líneas principales de lo que queremos hacer también en Mallorca. Lo puedes ver aquí abajo. Agradecemos a Palma Activa su iniciativa y confiamos que en el futuro haya nuevas oportunidades para avanzar en el conocimiento y difusión de las experiencias de movilidad compartida que hay en Europa.

Faltan pocos días para acabar la campaña para contribuir en el primer coche eléctrico compartido de la cooperativa. Anima a los tuyos a que participen. ¡Sólo tienen hasta el domingo!

Comentarios

Inicia sesión para dejar un comentario