Museu Digital d'Il·lustració Contemporània

Aportando € 5
Agraïment i menció al nostre web
Moltes gràcies pel teu recolzament! El teu nom apareixerà al nostre web com un dels microfinançadors que ha contribuït a fer realitat Ilustrarium.
> 04 Cofinanciadores
Aportando € 15
Agraïment + Arxiu digital del logotip d'Ilustrarium
El nostre logo és una petita obra d'art! Ha estat dissenyat pel prestigiós estudi ZOO Studio de Barcelona (http://zoo.ad) i resumeix gràficament l'essència del projecte. Te'l podràs descarregar en alta qualitat i imprimir-lo en el suport que tu desitgis, a més de l'agraïment al nostre web.
> 06 Cofinanciadores
Aportando € 30
Agraïment + Làmina del logotip d'Ilustrarium en edició limitada
A més de l'agraïment al nostre web, rebràs una làmina de 30x30 cm amb el logotip d'Ilustrarium dissenyat per ZOO Studio (http://zoo.ad) imprès en alta qualitat i en edició limitada. Llest per emmarcar!
> 03 Cofinanciadores
Aportando € 40
Agraïment + Arxiu digital del logotip d'Ilustrarium + Làmina de la col·lecció
A més del nostre reconeixement al web i de l'arxiu digital descarregable del nostre logotip, rebràs una làmina del catàleg d'Ilustrarium format per obres dels reconeguts il·lustradors: Pablo Auladell (Premio Nacional de Cómic 2016), Javier Sáez Castán (Premio Nacional de Ilustración 2016), Sonja Wimmer, Luciano Lozano i Alba Marina Rivera (veure informació general).
> 09 Cofinanciadores
Aportando € 70
Agraïment + Arxiu digital logotip + Làmina petita en edició limitada i signada per l'artista
A més del nostre reconeixement al web i de l'arxiu digital descarregable del nostre logotip, rebràs una impressió giclée del catàleg d'Ilustrarium format per obres dels il·lustradors: Pablo Auladell (Premio Nacional de Cómic 2016), Sonja Wimmer i Mariona Cabassa (veure informació general).
> 02 Cofinanciadores
Aportando € 100
Agraïment + Arxiu digital logotip + Làmina gran en edició limitada i signada per l'artista
A més del nostre reconeixement al web i de l'arxiu digital descarregable del nostre logotip, rebràs una impressió tamany 30x40 cm del catàleg d'Ilustrarium format per obres dels il·lustradors: Pablo Auladell (Premio Nacional de Cómic 2016), Sonja Wimmer, Luciano Lozano, MO Gutiérrez Serna, Ana Bustelo, Alicia Varela i Alba Marina Rivera (veure informació general).
> 06 Cofinanciadores
Aportando € 250
Agraïment + Làmina de la col·lecció + Arxiu digital logotip + Formació/taller personalitzat
A més del reconeixement a la nostra web, l'arxiu digital del nostre logotip i una làmina de la nostra col·lecció, podreu rebre un taller sobre el poder de l'art com a eina de transformació educativa. Especialment dirigit a escoles, ampas, biblioteques, empreses o qualsevol institució que vulgui rebre una formació preparatòria sobre el tema.
> 00 Cofinanciadores

GRACIAS, GRACIAS Y MÁS GRACIAS!

10 | 09 | 2017
GRACIAS, GRACIAS Y MÁS GRACIAS!

Acaba el cuarto día de campaña y no podemos estar más agradecidos!!! Ésto acaba de empezar y ya rozamos el 20% del presupuesto mínimo con 1.812 euros! Aún nos queda un largo camino, así que seguiremos dándolo todo para hacer posible este sueño...

Comentarios

Inicia sesión para dejar un comentario