Creativitat artística en família. BiniArt

Aportando € 10
Agraïment de tot color!!!
T'agraïm que creguis en el nostre projecte d'una forma tant desinteressada!!! Estàs convidat/da a les portes obertes el dia que presentem els resultats dels tallers.
> 02 Cofinanciadores
Aportando € 15
Llapis de fusta del color de la pell
Una capsa de 8 llapis de fusta amb tonalitats de la pell. Uns llapis de colors que volen ser una eina que ajudi a fer visible la diversitat de colors i cultures de les nines i nins, a més de contribuir a qüestionar i deixar enrere l'expressió "color carn", encara utilitzada molts àmbits formals i no formals. Estàs convidat/da a les portes obertes el dia que presentem els resultats dels tallers.
> 04 Cofinanciadores
Aportando € 15
Pack Single. 1 sessió del taller "Pintar per descobrir-me".
Una sessió d'un taller per 1 adult per poder experimentar i viure l'art i la creativitat innata d'un mateix. El vostre nom apareixerà a la nostra Web. Vos convidarem a les portes obertes el dia que presentem els resultats dels tallers.
> 01 Cofinanciadores
Aportando € 20
Originals pintures de cera Waldorf.
8 ceres per pintar utilitzades a les escoles Waldorf. Ofereixen moltes possibilitats artístiques. Són colors amb una pigmentació molt alta i una fragància agradable, degut a la cera d'abella. Són molt duradors i permeten anys de plaer de pur dibuix. El vostre nom apareixerà a la nostra Web. Vos convidarem a les portes obertes el dia que presentem els resultats dels tallers.
> 14 Cofinanciadores
Aportando € 25
Pack Familiar (x3). 1 Sessió del taller "Traç en moviment".
Una sessió d'un taller en família per poder experimentar i viure l'art i la creativitat innata d'un mateix. El vostre nom apareixerà a la nostra Web. Vos convidarem a les portes obertes el dia que presentem els resultats dels tallers.
> 11 Cofinanciadores
Aportando € 25
Originals blocs de cera per pintar (Waldorf).
Capsa amb 12 blocs de cera per a pintar, utilitzats a les escoles Waldorf. Ofereixen moltes possibilitats artístiques. La seva forma quadrada és ideal per a mans petites. Són colors amb una pigmentació molt alta i una fragància agradable, degut a la cera d'abella. Són molt duradors i permeten anys de plaer de pur dibuix. El vostre nom apareixerà a la nostra Web. Vos convidarem a les portes obertes el dia que presentem els resultats dels tallers.
> 11 Cofinanciadores
Aportando € 30
Pack Single. 3 sessions del taller "Pintar per descobrir-me"
Tres sessions d'un taller per 1 adult per poder experimentar i viure l'art i la creativitat innata d'un mateix. El vostre nom apareixerà a la nostra Web. Vos convidarem a les portes obertes el dia que presentem els resultats dels tallers.
> 00 Cofinanciadores
Aportando € 30
Pack familiar (X3). 1 sessió del taller "Pintar per descobrir-me"
Una sessió d'un taller en família per poder experimentar i viure l'art i la creativitat innata d'un mateix. El vostre nom apareixerà a la nostra Web. Vos convidarem a les portes obertes el dia que presentem els resultats dels tallers.
> 01 Cofinanciadores
Aportando € 40
Pack Familiar (x3). 2 sessions del taller "Traç en moviment".
Dues sessions d'un taller en família per poder experimentar i viure l'art i la creativitat innata d'un mateix. El vostre nom apareixerà a la nostra Web. Vos convidarem a les portes obertes el dia que presentem els resultats dels tallers.
> 08 Cofinanciadores
Aportando € 55
Pack Familiar (x3). 3 sessions del taller "Pintar per descobrir-me". (1ª, 2ª i 3ª sessió)
3 sessions d'un taller per a la família per poder experimentar i viure l'art i la creativitat innata d'un mateix. El taller consta de 6 sessions, amb aquesta aportació teniu accés a les 3 primeres sessions. El vostre nom apareixerà a la nostra Web. Vos convidarem a les portes obertes el dia que presentem els resultats dels tallers.
> 08 Cofinanciadores
Aportando € 55
Pack Familiar (x3). 3 sessions més del taller "Pintar per descobrir-me" (4ª, 5ª i 6ª sessió)
3 sessions d'un taller per a la família per poder experimentar i viure l'art i la creativitat innata d'un mateix. El taller consta de 6 sessions, amb aquesta aportació teniu accés a les 3 darreres sessions. El vostre nom apareixerà a la nostra Web. Vos convidarem a les portes obertes el dia que presentem els resultats dels tallers.
> 02 Cofinanciadores
Aportando € 100
Obra d'art realitzada pels assistents dels tallers.
De l'experiència viscuda als tallers en quedarà constància gràfica, serà obra col·lectiva. Un cop acabats els tallers se t'entregarà l'obra d'art en persona. El teu nom apareixerà a la nostra Web. I estàs convidat a les portes obertes el dia que presentem els resultats dels tallers.
> 10 Cofinanciadores
Aportando € 300
Patrocinador inicial del projecte.
Per a entitats, empreses... Agraïment a les nostres xarxes socials i a la nostra web durant tot el que duri la campanya i posteriorment als articles de difusió dels resultats del projecte.
> 00 Cofinanciadores

Primera presentació de BiniArt al GoletArt

10 | 09 | 2017
Primera presentació de BiniArt al GoletArt

Ahir va tenir lloc la nostra primera presentació en públic al #Goletart i tanta sort que la pluja ens va deixar. Uf!


Va ser un èxit.

Estam molt agraïts de la gent que va venir i participar.

Gràcies a tots!!.

I pels que no vàreu venir encara hi sou a temps. Està pendent de confirmar però pot ser dissabte 7 d'octubre repetim la presentació al Casal Ca'n Gelabert de #Binissalem, Estau atents si no us ho voleu perdre.

<p>
    Per&ograve; encara no has triat la teva recompensa??</p>
<p>
    Entra a la p&agrave;gina web del projecte i &quot;agafa-la&quot;, tens 1 mes per fer possible aquests tallers, i quan abans millor perqu&egrave; hi ha places limitades!</p>
<p>
    <br />
    <strong>Endavant <a class="profileLink" data-hovercard="/ajax/hovercard/page.php?id=125160334757451&amp;extragetparams=%7B%22fref%22%3A%22mentions%22%7D" data-hovercard-prefer-more-content-show="1" href="https://www.facebook.com/TallerBiniArt/?fref=mentions">BiniArt!!!</a></strong></p>

 

 

Comentarios

Inicia sesión para dejar un comentario