CEL. Catàleg d'Experiències Lúdiques

Aportando € 10
FORMA PART D'AQUESTA AVENTURA (NIVELL 1)
Per a mestres, estudiants, mares i pares i/o aficionats als jocs de taula. Ajuda'ns a facilitar que hi hagin més jocs a les aules. Quina millor recompensa que educar jugant! També rebràs una abraçada lúdica i el teu nom apareixerà a la pàgina web a l'apartat d'agraïments.
> 15 Cofinanciadores
Aportando € 20
LA BOSSA DE JOCS (NIVELL 2)
Per a mestres, estudiants, mares i pares i/o aficionats als jocs de taula. Sentir-se bé ajudant amb aquest projecte és una bona opció, però i si et pots emportar una magnífica bossa exclusiva per poder portar els teus jocs a classe o allà on vulguis? També rebràs una abraçada lúdica i el teu nom apareixerà a la pàgina web a l'apartat d'agraïments.
> 17 Cofinanciadores
Aportando € 30
LA SAMARRETA FRIKI (NIVELL 3)
Per a mestres, estudiants, mares i pares i/o aficionats als jocs de taula. Vols poder presumir de participar d'aquest projecte? Aquesta és la teva opció, una magnífica samarreta il·lustrada per Joan Tretze, amb lema sobre jocs i educació! També rebràs una abraçada lúdica i el teu nom apareixerà a la pàgina web a l'apartat d'agraïments.
> 16 Cofinanciadores
Aportando € 40
HO VULL TOT! (NIVELL 4)
Per a mestres, estudiants, mares i pares i/o aficionats als jocs de taula. Sempre t'ha costat triar? No hi ha problema! Bossa i samarreta per a tu! També rebràs una abraçada lúdica i el teu nom apareixerà a la pàgina web a l'apartat d'agraïments.
> 28 Cofinanciadores
Aportando € 45
SESSIÓ DE JOCS
Per a mestres en actiu. Vine a jugar a un o més jocs i trobar entre tots les aplicacions a l'aula! Sessions de 4 a 6 participants. El nostre mag no ha aconseguit encara el sortilegi de teleportació, per la qual cosa farem una invocació a Barcelona abans d'acabar 2018. (esperem que no faci pifia!) També rebràs una abraçada lúdica i el teu nom apareixerà a la pàgina web a l'apartat d'agraïments.
> 02 Cofinanciadores
Aportando € 55
TALLER D'APRENENTATGE BASAT EN JOCS
Per a mestres en actiu i estudiants. Cerques la màxima experiència i coneixement? Ets d'aquests/es? Tenim allò que busques: vine a un taller sobre Aprenentatge Basat en Jocs impartit pels mags (ehem, mestres de primària) Óscar Recio-Coll i Manu Sánchez. El taller es farà al nostre dungeon a Barcelona abans de finalitzar 2018. També rebràs una abraçada lúdica i el teu nom apareixerà a la pàgina web a l'apartat d'agraïments.
> 11 Cofinanciadores
Aportando € 60
ORGANITZACIÓ AMIGA
Per a editorials, botigues, associacions i d'altres entitats de l'àmbit dels jocs de taula o educatiu. Suma't a aquesta aposta! Ens has fet caure una llagrimeta... El vostre nom apareixerà al hall of fame de la nostra pàgina web.
> 04 Cofinanciadores
Aportando € 120
ORGANITZACIÓ MOTIVADA
Per a editorials, botigues, associacions i d'altres entitats de l'àmbit dels jocs de taula o educatiu. Suma't a aquesta aposta! Vinga una abraçada! Amb organitzacions com la teva això tira endavant. El vostre nom apareixerà al hall of fame de la nostra pàgina web i tindreu una menció destacada durant la campanya.
> 02 Cofinanciadores
Aportando € 200
ORGANITZACIÓ COMPROMESA
Per a editorials, botigues, associacions i d'altres entitats de l'àmbit dels jocs de taula o educatiu. Suma't a aquesta aposta! Sí, ho saps! Aquest projecte està ajudant a crear als frikis de demà... (és el nostre pla secret). Que corri l'hidromiel i el grog! El vostre nom apareixerà al hall of fame i tindreu una menció destacada durant la campanya i a la pàgina web durant 1 any.
> 07 Cofinanciadores

Diario de campaña: ¡objetivo mínimo conseguido!

16 | 10 | 2017

Buenas a todos y todas, 

No tenemos palabras, la verdad... 

Sabíamos que serían unos últimos días difíciles, duros... pero no nos quisimos rendir. Hemos luchado por el Catálogo de Experiencias Lúdicas hasta el final... y nos han sobrado 24 horas. 

Muchas gracias a todos y todas, sin vuestra confianza no hubiese sido posible. 

 

Pero todavía no descansamos, ahora toca ir a por el objetivo óptimo. También queremos incluir dentro del Catálogo las experiencias que se dan en secundaria, y son muchas!

Abrazos lúdicos para todos y todas

Laboratori de Jocs

Comentarios

Inicia sesión para dejar un comentario