Necessitem un pati nou

Saillagouse, Francia
Archivado el 28 / 05 / 2017
Archivado...
Obtenido
€ 1.730
Mínimo
€ 6.330
Óptimo
€ 12.770
26 Cofinanciadores
Aportando € 20
Aparició del vostre nom com a col·laborador/a del projecte i dibuix d'agraïment.
Publicarem una llista amb el nom de tots els col·laboradors i l'emmarcarem al nostre centre. Us enviarem per correu electrònic un dibuix dedicat per agrair-vos la vostra participació.
> 03 Cofinanciadores
Aportando € 30
Dibuix dedicat realitzat per un dels nostres alumnes, punt de llibre i aparició del vostre nom com a col·laborador/a.
Farem constar el vostre nom en la llista de col·laboradors que tindrem emmarcada a l'escola i us enviarem un dibuix dedicat a l'adreça que vulgueu i un punt de llibre. Seran realitzats per un dels nostres petits artistes.
> 03 Cofinanciadores
Aportando € 50
Bossa de tela pintada i aparició a la llista de col·laboradors del projecte.
Farem constar el vostre nom en la llista de col·laboradors que tindrem emmarcada a l'escola i us enviarem una bossa de tela pintada feta per un dels nostres alumnes :)
> 10 Cofinanciadores
Aportando € 70
MANUALITAT + MAPA GRAN DELS PAÏSOS CATALANS I APARICIÓ A LA LLISTA DE COL·LABORADORS DEL PROJECTE
Farem constar el vostre nom en la llista de col·laboradors que tindrem emmarcada a l'escola i us enviarem una manualitat realitzada per un dels nostres alumnes i un mapa dels països catalans (gentilesa de l'Institut d'Estudis Ceretans)
> 01 Cofinanciadores
Aportando € 100
UNA GRAN OBRA D'ART, BANDERA DE LA CERDANYA I APARICIÓ DEL VOSTRE NOM COM A COL·LABORADORS DEL PROJECTE
Farem constar el vostre nom en la llista de col·laboradors que tindrem emmarcada a l'escola i us enviarem un quadre artístic, ideal per decorar la vostra llar, realitzat pels nostres alumnes i una bandera de la Cerdanya (gentilesa de l'Institut d'Estudis Ceretans)
> 02 Cofinanciadores
Aportando € 150
UN POT DE MEL DE LA "MIELERIE DU CAMBRE", UNA BOSSA DE TELA PINTADA I APARICIÓ DEL VOSTRE NOM A LA LLISTA DE COL·LABORADORS DEL CENTRE
Un pot de mel de fabricació artesanal de la "Miellerie du Cambre", també tindreu una bossa de tela pintada pels nostres alumnes i farem constar el vostre nom en la llista de col·laboradors que tindrem emmarcada a l'escola.
> 01 Cofinanciadores
Aportando € 175
DOS PUBLICACIONS DE L'INSTITUT DESTUDIS CERETANS, DIBUIX I APARICIÓ A LA LLISTA DE COL·LABORADORS DEL PROJECTE
Tindreu els llibres: Herbes, Remeis i Creences de Cerdanya (Joan Muntané) i La Cerdanya, tots els cims (Manel Figuera - Alfons Brosel) Per gentilesa de l'Institut d'Estudis Ceretans. A més, farem constar el vostre nom en la llista de col·laboradors que tindrem emmarcada a l'escola i us farem un dibuix dedicat.
> 00 Cofinanciadores
Aportando € 200
REGAL SORPRESA I APARICIÓ DEL VOSTRE NOM COM A COL·LABORADOR/A DEL PROJECTE
Us enviarem una sorpresa especial i farem constar el vostre nom en la llista de col·laboradors que tindrem emmarcada a l'escola. Sorpresa, sorpresa...
> 01 Cofinanciadores
Aportando € 250
Aparició del vostre nom a la llista de col·laboradors del centre i regal d'una artesania o panera d'embotits (a escollir segons disopnibilitat) i dibuix d'agraïment.
Aparició del vostre nom a la llista de col·laboradors del centre i regal d'una artesania a escollir (segons disponibilitat) entre una obra d'art realitzada amb fusta i acer (realitzada per familiars dels nostres alumnes) o bé una panera d'embotits de "cal Pouget", a més obtindreu un dibuix d'agraïment dels nostres alumnes.
> 00 Cofinanciadores
Aportando € 300
NINA DE TELA ARTESANA I APARICIÓ DEL VOSTRE NOM COM A COL·LABORADOR/A DEL PROJECTE I DIBUIX
Rebreu una nina de tela d'inspiració Waldorf, realitzada per una de las nostres mestres, totalment a mà amb materials naturals (cotó, llana..). Una nina feta delicadament, amb carinyo i a poc a poc. També farem aparèixer el vostre nom en la llista de col·laboradors que tindrem emmarcada a l'escola . A més, us enviarem un dibuix dedicat
> 00 Cofinanciadores
Aportando € 300
ARTESANIA DE FANG I APARICIÓ DEL VOSTRE NOM COM A COL·LABORADOR/A DEL PROJECTE I DIBUIX
Rebreu un fantàstic gerro realitzat amb fang (valorat en 200€) per un familiar artista d'uns alumnes de l'escola i farem constar el vostre nom en la llista de col·laboradors que tindrem emmarcada a l'escola . A més, us enviarem un dibuix dedicat
> 01 Cofinanciadores

Només 10 dies!

18 | 05 | 2017

Només ens queden 10 dies... Som realistes però encara veiem una mica de possibilitats. Si tots unim forces hi arribarem. Aquest és l'enllaç de l'antiga campanya que vam dur a terme. https://www.goteo.org/project/escola-catalana-jordi-pere-cerda

Moltes gràcies per la vostra ajuda!!

Estem preparant un videoclip i us l'ensenyarem ben aviat :)

 

Comentarios

Inicia sesión para dejar un comentario