Necessitem un pati nou

Saillagouse, Francia
Archivado el 28 / 05 / 2017
Archivado...
Obtenido
€ 1.730
Mínimo
€ 6.330
Óptimo
€ 12.770
26 Cofinanciadores
Aportando € 20
Aparició del vostre nom com a col·laborador/a del projecte i dibuix d'agraïment.
Publicarem una llista amb el nom de tots els col·laboradors i l'emmarcarem al nostre centre. Us enviarem per correu electrònic un dibuix dedicat per agrair-vos la vostra participació.
> 03 Cofinanciadores
Aportando € 30
Dibuix dedicat realitzat per un dels nostres alumnes, punt de llibre i aparició del vostre nom com a col·laborador/a.
Farem constar el vostre nom en la llista de col·laboradors que tindrem emmarcada a l'escola i us enviarem un dibuix dedicat a l'adreça que vulgueu i un punt de llibre. Seran realitzats per un dels nostres petits artistes.
> 03 Cofinanciadores
Aportando € 50
Bossa de tela pintada i aparició a la llista de col·laboradors del projecte.
Farem constar el vostre nom en la llista de col·laboradors que tindrem emmarcada a l'escola i us enviarem una bossa de tela pintada feta per un dels nostres alumnes :)
> 10 Cofinanciadores
Aportando € 70
MANUALITAT + MAPA GRAN DELS PAÏSOS CATALANS I APARICIÓ A LA LLISTA DE COL·LABORADORS DEL PROJECTE
Farem constar el vostre nom en la llista de col·laboradors que tindrem emmarcada a l'escola i us enviarem una manualitat realitzada per un dels nostres alumnes i un mapa dels països catalans (gentilesa de l'Institut d'Estudis Ceretans)
> 01 Cofinanciadores
Aportando € 100
UNA GRAN OBRA D'ART, BANDERA DE LA CERDANYA I APARICIÓ DEL VOSTRE NOM COM A COL·LABORADORS DEL PROJECTE
Farem constar el vostre nom en la llista de col·laboradors que tindrem emmarcada a l'escola i us enviarem un quadre artístic, ideal per decorar la vostra llar, realitzat pels nostres alumnes i una bandera de la Cerdanya (gentilesa de l'Institut d'Estudis Ceretans)
> 02 Cofinanciadores
Aportando € 150
UN POT DE MEL DE LA "MIELERIE DU CAMBRE", UNA BOSSA DE TELA PINTADA I APARICIÓ DEL VOSTRE NOM A LA LLISTA DE COL·LABORADORS DEL CENTRE
Un pot de mel de fabricació artesanal de la "Miellerie du Cambre", també tindreu una bossa de tela pintada pels nostres alumnes i farem constar el vostre nom en la llista de col·laboradors que tindrem emmarcada a l'escola.
> 01 Cofinanciadores
Aportando € 175
DOS PUBLICACIONS DE L'INSTITUT DESTUDIS CERETANS, DIBUIX I APARICIÓ A LA LLISTA DE COL·LABORADORS DEL PROJECTE
Tindreu els llibres: Herbes, Remeis i Creences de Cerdanya (Joan Muntané) i La Cerdanya, tots els cims (Manel Figuera - Alfons Brosel) Per gentilesa de l'Institut d'Estudis Ceretans. A més, farem constar el vostre nom en la llista de col·laboradors que tindrem emmarcada a l'escola i us farem un dibuix dedicat.
> 00 Cofinanciadores
Aportando € 200
REGAL SORPRESA I APARICIÓ DEL VOSTRE NOM COM A COL·LABORADOR/A DEL PROJECTE
Us enviarem una sorpresa especial i farem constar el vostre nom en la llista de col·laboradors que tindrem emmarcada a l'escola. Sorpresa, sorpresa...
> 01 Cofinanciadores
Aportando € 250
Aparició del vostre nom a la llista de col·laboradors del centre i regal d'una artesania o panera d'embotits (a escollir segons disopnibilitat) i dibuix d'agraïment.
Aparició del vostre nom a la llista de col·laboradors del centre i regal d'una artesania a escollir (segons disponibilitat) entre una obra d'art realitzada amb fusta i acer (realitzada per familiars dels nostres alumnes) o bé una panera d'embotits de "cal Pouget", a més obtindreu un dibuix d'agraïment dels nostres alumnes.
> 00 Cofinanciadores
Aportando € 300
NINA DE TELA ARTESANA I APARICIÓ DEL VOSTRE NOM COM A COL·LABORADOR/A DEL PROJECTE I DIBUIX
Rebreu una nina de tela d'inspiració Waldorf, realitzada per una de las nostres mestres, totalment a mà amb materials naturals (cotó, llana..). Una nina feta delicadament, amb carinyo i a poc a poc. També farem aparèixer el vostre nom en la llista de col·laboradors que tindrem emmarcada a l'escola . A més, us enviarem un dibuix dedicat
> 00 Cofinanciadores
Aportando € 300
ARTESANIA DE FANG I APARICIÓ DEL VOSTRE NOM COM A COL·LABORADOR/A DEL PROJECTE I DIBUIX
Rebreu un fantàstic gerro realitzat amb fang (valorat en 200€) per un familiar artista d'uns alumnes de l'escola i farem constar el vostre nom en la llista de col·laboradors que tindrem emmarcada a l'escola . A més, us enviarem un dibuix dedicat
> 01 Cofinanciadores

Vídeos al web de l'escola

03 | 05 | 2017

Coneixeu el nostre web? A la secció de vídeos trobareu un vídeo nou cada setmana. No us els perdeu!! :) 
Vous trouverez une vidéo chaque semaine sur notre site web :)

https://www.escolajordiperecerda.cat/videos

<p style="margin: 0px 0px 6px; font-family: inherit;">
    RECORDEM QUE ENS QUEDEN 25 DIES PER ACONSEGUIR ELS DINERS PER ARREGLAR EL NOSTRE PATI..&nbsp;<img alt="" aria-hidden="1" class="img" height="16" src="https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v8/fcb/1/16/1f641.png" style="border: 0px; vertical-align: -3px;" width="16" />:(</p>

Comentarios

Inicia sesión para dejar un comentario