Ampliació del Centre Educatiu Waldorf La Font

Financiado el 14 / 07 / 2016
Cofinanciado!
Obtenido
€ 3.560
Mínimo
€ 3.188
Óptimo
€ 7.168
43 Cofinanciadores
Aportando € 15
Agraïment
El teu nom a la llista d'agraïments de la nostra web
> 08 Cofinanciadores
Aportando € 35
Punt de llibre fet amb aquarela
Punt de llibre fet amb aquarela per els nens i nenes + A la llista d'agraïments de la nostra web
> 07 Cofinanciadores
Aportando € 55
festa de la primavera
Et convidem amb la teva familia a venir a la festa de la primavera i gaudiràs de cinc consumissions i dels pastissos artesans i ecològics que fan les families. El teu nom a la llista d'agraïments de la nostra web + punt dellibres d´aquarela.
> 07 Cofinanciadores
Aportando € 100
cursos de formació
Descompte de 5 euros durant un any en cada curs que es realitzi des de la associació LA FONT (cursos d'agricultura, sobre educació, benestar emocional, cura del nen i remeis naturals i més) + +Et convidem amb la teva familia a venir a la festa de la primavera i gaudiràs de cinc consumissions i dels pastissos artesans i ecològics que fan les families + A la llista d'agraïments de la nostra web + punt de llibre fet amb aquarela per els nens i nenes.
> 07 Cofinanciadores
Aportando € 250
Cursos de formació gratuïts
Entrada gratuïta a les jornades de formació de LA FONT + Descompte de 5 euros durant un any en cada curs que es realitzi des de la associació LA FONT (cursos d'agricultura, sobre educació, benestar emocional, cura del nen i remeis naturals +Et convidem amb la teva familia a venir a la festa de la primavera i gaudiràs de cinc consumissions i dels pastissos artesans i ecològics que fan les families +Punt de llibre fet amb aquarela per els nens i nenes A la llista d'agraïments de la nostra web.
> 00 Cofinanciadores
Aportando € 350
Jocs d´artesania
Un joc que inclou una nina de llana feta a mà completament per les mares de la font i un joc complet de joguines de fusta realitzat pels pares + Entrada gratuïta a les jornades de formació de La Font + Descompte de 5 euros durant un any en cada curs que es realitzi des de la associació La Font (cursos d'agricultura, sobre educació, benestar emocional, cura del nen i remeis naturals i més) +Et convidem amb la teva familia a venir a la festa de la primavera i gaudiràs de cinc consumissions i dels pastissos artesans i ecològics que fan les families + A la llista d'agraïments de la nostra web + Punt de llibre fet amb aquarela per els nens i nenes.
> 00 Cofinanciadores
Aportando € 500
obra d´art
Obra d´art a triar entre diversos artistes del camp de la pintura,fotografía,dibuix, aquarel.la +El teu nom a la llista d'agraïments de la nostra web
> 00 Cofinanciadores

43 Cofinanciadores

1 colaboradores

Mostrar cofinanciadores

Aportación
€ 15
Aportación
€ 50
Aportación
€ 15

Roser Serra Dolcet

Patrocinador/a
Aportación
€ 100
Aportación
€ 35
Aportación
€ 500
Aportación
€ 50
Aportación
€ 20
Mensaje de apoyo:
Vinga que ja ho tenim! Family Mussons Serrabassa

Anónimo

Fan
Aportación
€ 50
Aportación
€ 55
Aportación
€ 500

Anónimo

Patrocinador/a
Aportación
€ 100
Aportación
€ 35

ORIOL

Fan
Aportación
€ 35
Aportación
€ 18

Colaboraciones

Hace 1 año
Nueva colaboración: Necesitamos carpinteros, albañiles, electricistas i gente dispuesta a colaborar en tareas diversas